BuvikPortalen

Switch to desktop Register Login

IL Tempo vant fortjent 2-0

Dette er et bilde som viser at Buvik hadde god plass på midtbanen, men klarte aldri å utnytte dette, og tapte derfor fortjent 2-0.

 

Tempo spilte vanlig "Tempo fotball" som Buvik burde burde visst på forhånd. Tempo har i alle år spilt "gåfotball" (er nok ikke så godt trent). Tempo ligger kompakte med 6-8 spillere i forsvar som avklarer ballen ut til sentral midtbane nr. 91 (stomperud?) han skyter ofte fra midtbanen, da de fleste keepere står på 16 meteren når eget lag er i angrep. Dette skapet farlige sjanser og var nærme scoring også i dag.. De gangene han ikke skyter, spilles ballen presist til en av vingene som bestandig starter på løp.

Målene i dag kom på raske oppspill til Ving/spiss der Buviks stoppere ikke kommuniserer, samt taper dueller og glipper i markeringene.

Buviks midtbane hadde store problemer spesielt i 1. omgang da de taper de fleste duellene og slo stort sett bare feilpasninger. Det var nok noen på midtbanen som ikke vant en eneste duell i 1. omgang.

Buvikportalen er meget forundret over at Buvik i en avgjørende kamp for opprykk ikke stiller med sitt beste mannskap. Med Buvik seier i dag hadde Tempo ligget 14 poeng bak og bare hatt teoretiske muligheter til å ta igjen Buvik Nå ligger de 8 poeng bak med en kamp mindre spilt. Det andre laget som er med å kjemper om opprykk er Rennebu, med de kommer til Buvika i høstens siste kamp, så her har Buvik kontroll.

A-lags trenerne var ikke å så på kampen i dag, og det kan være noe av forklaringen på at de aktuelle A-lags spillerne underpresterte. Det var faktisk juniorspillere som dro lasset i denne kampen, men når så mange spillere knapt gidder å løpe, da vinner en ikke kamper.

Som bilde viser hadde midtbanen mye bane å boltre seg på.

Tor A brenner straffe som var godt plassert men i keeperhøyde.

Et godt eksempel på Tempos forsvar. Kompakt med 8 mann som venter på en dårlig pasning eller feilpasning som avklares ut mot midtsirkelen.

Dette er Buvik forsvaret som må spille 4 mot 3 angripere.

På motsatt side er det 9 Tempo forsvarere mot 4 Buvikinger. Legg merke til spiller nr. 22 som gir Christian en "lite albue" med det samme korneren blir slått. Christian kom aldri opp på den ballen.

Her er korneren like før det forrige bilde. Christian er ikke markert og det blir en nesten sjanse, men fortsatt med 9 forsvarere mot 5 Buvikinger.

Fortsatt 9 mot 4.